Wat ons zo aantrekkelijk maakt

Hoeveelste zouden we zijn, als we onszelf introduceerden met: We zijn jong en dynamisch, bla bla bla…? Laten we eens to-the-point zijn, soort van: Mens tot mens. U als ondernemer/onderneemster bent ooitmet ondernemen begonnen om succesvol te worden. Dat je opzoek bent naar een reclamebureau, getuigt ervan dat werk uit handen moet worden gegeven. Tjah, je kunt niet alles zelf doen. Ondernemers worden succesvol omdat ze verstandig investeren en op de juiste wijze werk uit handen geven. 

Nu ben je opzoek naar een reclamebureau en hoe kies je deze? We kunnen mooiste praatjes houden, waarom je voor Edita Media moet kiezen. Zal dat helpen? Ik denk dat de moderne mens, vooral ondernemers, niet meer intrappen op mooie praatjes. Wat we wel kunnen vertellen, zijn aantal feiten en waarden waarvoor we staan. 

Je doet zaken met een kleinschalig reclamebureau

Ja, dat klopt. Wij werken met 3 – 4 personen. Dus het beeld dat je te maken hebt met een groot bureau waar alles om geld draait, is hopelijk opgehelderd. 

Je geeft niet al teveel uit

Dit is ook waar. Volgens de Branchemonitor van BNO, ligt de gemiddelde uurtarief van een ontwerpbureau op €90,- per uur. Bij ons hebben we een vaste uurtarief van 55,-. Cool toch? Het is kwestie van niet te snel willen rijk worden, denken wij :). 

Jij ontvangt kwalitatief werk

Ik hoor je denken: Jaaa… dat zeggen ze allemaal. Klopt. Aangezien kwaliteit een subjectief begrip is, verwijzen we je graag door naar onze portfolio. We hechten gewoon veel waarde aan het afleveren van mooie producten, vandaar dat we ook vaak harder werken voor een beter resultaat. 

Gaan we voor ambassadeurschap?

Je hebt klanten, je hebt fans en je hebt ambassadeurs. Nu zitten we niet te wachten dat onze klanten kogel voor ons willen vangen, maar we investeren graag in ambassadeurschap. Hoe we dit doen? Wij geloven dat wanneer we kei-hard ons best doen voor een klant, de klant automatisch een ambassadeur wordt. 

Je wordt ontzorgt

Met ons zaken doen, betekent dat je niet verder hoeft te zoeken. Dit is wel fijn, aangezien je met 1 iemand relatie bouwt en onderhoudt. Snijden we op kwaliteit als we ons niet op een bepaald gebied specialiseren? Oordeel zelf. Kijk eens naar onze portfolio en wellicht mogen we bij de groep “uitzonderingen” belanden.

Is persoonlijke contact oke?

Boven alles blijven we mensen. Zaken doen is noodzakelijk om leuk te kunnen verdienen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Relatie bouwen waarin wederzijds vertrouwen en respect achten wij belangrijk. 

…..

Trouwens, wij aarzelen niet om met je mee te denken over de vraag: Wat zijn de beste opties voor je bedrijf? We gaan vanuit dat je dit van ons automatisch mag verwachten. 

Let’s Date

Laten we elkaar beter leren kennen. Wellicht kunnen we op commercieel vlak iets voor elkaar betekenen. Vul even hieronder “iets” in en we nemen z.s.m contact met je op.